slogan

Echtscheiden

Een echtscheiding is voor alle betrokkenen zeer ingrijpend, zowel emotioneel als financieel. Het is een periode van angst en onzekerheid. Er dient een groot aantal zaken te worden geregeld. Als partijen hier in onderling overleg, al dan niet met behulp van advocaten of scheidingsmediator, niet uit komen, zal de rechter beslissingen moeten nemen.
 
Onze advocaten kunnen u bijstaan indien u simpelweg gezamenlijk uw echtscheiding wilt regelen, indien u hulp nodig heeft bij het opstellen van documenten voor uw echtscheiding op gezamenlijk verzoek, of indien u een eenzijdig verzoek voor uw echtscheiding wilt indienen.
 
Daarnaast kunt u terecht voor mediation of kunnen wij u als collaborative divorce lawyer bijstaan. Bij een collaborative divorce ofwel overlegscheiding is het doel een scheiding te regelen zonder rechtszaak waarbij anders dan bij mediation beide partners een eigen advocaat heeft.
 
Door de jarenlange ervaring en het continu volgen van specialisatie cursussen is het voor ons mogelijk om ook bij ingewikkelde situatie (indien u bijvoorbeeld een onderneming heeft) te adviseren en te procederen.
 
Wij draaien onze hand niet om voor (echt)scheidingen waarbij huwelijkse voorwaarden of ondernemingen zijn betrokken. Dankzij onze individuele expertise, jarenlange ervaring en het zijn van connaisseur op het gebied van personen- en familierecht kunnen wij de meest complexe zaken gezamenlijk voor u oplossen.  
 
Wij brengen een menselijke aanpak, zijn zeer betrokken met uw zaak en zien kennis als macht.
Bel ons 036-5394555 of mail: info@vsb-advocaten.nl
Tel 036 53 94 555
Fax 036 53 30 582